Обука: „Креативни работилници“


Од 22-24 јуни во просториите на СОУ„Јосиф Јосифовски“-Гевгелија се реализира обука од проектот за МИО насловена како „Креативни работилници“. Истата е во организација на Мултимедиа-Скопје и УСАИД во Македонија, поддржани од МОН на РМ.

Работилниците имаат за цел да се зголемат можностите за изразување на вештините за креативност и развивање високо ниво на кооперативност.

Comments

comments

Check Also

Втора и трета награда на Регионален натпревар по математика и пласман на Државен натпревар

На 16.2.2019год. во СОУ „Гоце Делчев“ Валандово се одржа Регионалниот натпревар по математика за ученици …

Powered by keepvid themefull earn money