27/12/2017 Goran Manev

Новогодишна хуманитарна претстава „Кројач за дами“

Драмската група “Дон Кихот” ја претставува комедијата “Кројач за дами” + музички и хип хоп настап ,од Ж. Фејдо во режија на проф. Даниела Џишева и сценографија- проф. Александар Јанев. Во актерската екипа се: Илија Влахов, Проше Митовски, Димитар Бучков, Надја Олумчева, Кристина Митреска, Ивана Колчева, Сања Атанасова, Александар Стефанов и Симона Трајанова

Драмската претстава ќе се одржи во Народен театар Гевгелија на 28.12.2017год. (четврток) во 19часот.

26166321_1707179099347618_1927672769303485687_n (1)