07/09/2016 Goran Manev

Известување

Се известуваат учениците и вработените во СОУ„Јосиф Јосифовски“-Гевгелија дека нема да се изведува настава на        8-ми септември (четврток) поради одбележување на денот на независноста на Република Македонија.

На сите ученици и вработени им го честитаме државниот празник.