Гимназијада 2016


На државното првенство во атлетика „Гимназијада 2016“ што се одржа во Куманово, се постигнаа следните резултати:

Росана Динева – скок во далечина – освоено II место
Владо Тучев – трчање на 1000m – освоено III место
Пепи Карагонов – скок во височина – освоено III место

Ментор – проф. Виолета Аризанова

Comments

comments

Check Also

Нови успеси на учениците од СОУ Јосиф Јосифовски по предметот Биологија

Под менторство на проф. Ани Костадинова на државниот натпревар по Биологија освоени се следните награди: …

Powered by keepvid themefull earn money