20/04/2016

Второ место за Петар Узунов од СОУ Јосиф Јосифовски на Државен рецитаторски натпревар

На Државниот рецитаторски натпревар што се одржа на 12.3.2016 год. во приватната гимназија „Алгоритам“ во Скопје, ученикот Петар Узунов го освои второто место под менторство на професорката Бисерка Гунова.