16/02/2017 СОУ Јосиф Јосифовски

Во името на виното и љубовта

На 14 февруари (вторник) во 19.30ч. во Народниот театар во Гевгелија се одржa манифестација во чест на Св.Трифун и Св.Валентин.

Учениците од Средношколската организација при СОУ ,, Јосиф Јосифовски ” приредија романтично дружење со звуците на прекрасните љубовни песни проткаени со стихови кои  ги разнежнија срцата на публиката.