24852511_1540770049338541_6426613592881765563_n

Резултати од „Лидер на струка 2017“ за угостителско-туристичка струка


ОБАЗОВЕН ПРОФИЛ: ХОТЕЛСКО-ТУРИСТИЧКИ ТЕХНИЧАР

Место Име и презиме Училиште Вкупно освоени поени
1 Станија Златановиќ СОУ„Јосиф Јосифовски“-Гевгелија 65
2 Анита Иванова СУГС „Лазар Танев“ – Скопје 57
3 Ана Угриноска СОУ „Коле Неделковски“ – Велес 40

 

ОБРАЗОВЕН ПРОФИЛ: УГОСТИТЕЛСКИ ТЕХНИЧАР

Место Име и презиме Училиште Вкупно освоени поени
1 Анастасија Ивановска СУГС „Лазар Танев“ – Скопје 63
2 Анастасија Чутрова ОУТУ „Ванчо Питошески“ – Охрид 62,3
3 Стефан Тодев ОУТУ „Ванчо Питошески“ – Охрид 58

 

ОБРАЗОВЕН ПРОФИЛ:  ГОТВАЧ

Место Име и презиме Училиште Вкупно освоени поени
1 Кристијан Стоимов СОУ „Коле Нехтенин“ – Штип 69,1
2 Кристијан Китанов ОУТУ „Ванчо Питошески” – Охрид 64,3
3 Слаѓан Стевковски СУГС „Лазар Танев“ – Скопје 60,5

  

ОБРАЗОВЕН ПРОФИЛ:  СЛАТКАР

Место Име и презиме Училиште Вкупно освоени поени
1 Викторија Кекеновска СУГС „Лазар Танев“ – Скопје 68,3
2 Теодора Илиевска СУГС „Лазар Танев“ – Скопје 58,3
3 Есра Ферат СУГС „Лазар Танев“ – Скопје 56

 

ОБРАЗОВЕН ПРОФИЛ:  КЕЛНЕР

Место Име и презиме Училиште Вкупно освоени поени
1 Милан Михов ОУТУ „Ванчо Питошески” – Охрид 64
2 Драган Аврамов СОУ „Јосиф Јосифовски“ – Гевгелија 59
3 Стефан Величков СОУ „Коле Нехтенин“ – Штип 50
4 Јован Дуковски СУГС „Лазар Танев“ – Скопје 47

 

 

 

Comments

comments

Check Also

28233566_929345240563284_1870828304_n

ЉУБОВ+ДАР = ХУМАНОСТ

Средношколската заедница при СОУ „Јосиф Јосифовски“ продолжува со хуманитарните активности за помош на наши ученици …

Powered by keepvid themefull earn money