14625385_1656192451338144_1107397949_n

Семинар за човекови права


На 8.10.2016 год. ( сабота) се одржа еднодневен семинар во Неготино заедно со наставници и претставници на стручна служба од  СОУ„Јосиф Јосифовски“-Гевгелија и  наставнции и од средните училишта од Богданци, Валандово и Неготино.

14686262_1656192428004813_1589754073_n

Темата на еднодневната работилница е е во рамки на проектот: „Model Human rights( Модел на човекови права)“ што се реализира од претставник на НВО ЦИСС ( Италија).

14643056_1656192434671479_2083718138_n

Comments

comments

Check Also

21751408_825415494293058_3311563484805399109_n (1)

 СОУ„Јосиф Јосифовски“ се стекна со Повелба за мобилност за стручно образование и обука 

На 19.09.2017 година в.д. директорот на Националната агенција за европски образовни програми и мобилност г. …

Powered by keepvid themefull earn money