11235179_10153896185278272_371810_o-660x330

Средба на претставници од БУМ со директорот на СОУ Јосиф Јосифовски


На ден 01.06.2015 година, претставници на Младинскиот клуб БУМ остварија средба со директорот на СОУ „Јосиф Јосифовски“, г-дин Борче Нечевски.  Целта на средбата беше доделување Благодарница на директорот од страна на клубот за досегашната соработка, односно за понудената поддршка од страна на директорот при спроведување на активностите во клубовите Учиме право и Дебата.

Двете страни изразија благодарност и ветување дека и понатаму ќе продолжат да го практикуваат неформалното образование како ресурс за стекнување на нови знаења и вештини за активно учество во општествените случувања.

Comments

comments

Check Also

28233566_929345240563284_1870828304_n

ЉУБОВ+ДАР = ХУМАНОСТ

Средношколската заедница при СОУ „Јосиф Јосифовски“ продолжува со хуманитарните активности за помош на наши ученици …

Powered by keepvid themefull earn money